Image

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητοί Φίλοι,

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Β΄ Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, στο αμφιθέατρο Ν. Λούρος, στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ.

Τα Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα αποτελούν σήμερα “επιδημία” για την κοινωνία και η συνύπαρξη Αυτοάνοσου Ρευματικού Νοσήματος και Κύησης παρουσιάζεται ολοένα και συχνότερα.

Η σχέση Αναπαραγωγής και Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων αποτελεί ένα τεράστιο πεδίο.

Στο Β' Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο θα μελετηθεί η σχέση των Τριμήνων της Κύησης με τα Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα.

Θα συμμετάσχουν έγκριτοι ομιλητές από το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, το Μαιευτήριο Έλενα, το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αλλά και Οργανώσεις Ασθενών με Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα.


Η συμμετοχή σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη Χαρά και Τιμή για εμένα.

Η Πρόεδρος
Ελένη Κομνηνού

Υπεύθυνη Τμήματος ‘’Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και Κύησης’’ ΜΗΤΕΡΑ
Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων,
Επιστημονικά Υπεύθυνη Ρευματολογικού Τμήματος,
Metropolitan General
Image

Γραμματεία Συνεδρίου


δ/ Σωρού 35, 15125 Αθήνα
τ/ 210 61 09 991
e/ //Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
w/ www.concopco.com